ویزای شینگن

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

تماس بگیرید

ویزای فرانسه

ویزای فرانسه

تماس بگیرید

ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا

تماس بگیرید

ویزای یونان

ویزای یونان

تماس بگیرید

ویزای آلمان

ویزای آلمان

تماس بگیرید

ویزای اتریش

ویزای اتریش

تماس بگیرید

ویزای هلند

ویزای هلند

تماس بگیرید

ویزای دانمارک

ویزای دانمارک

تماس بگیرید

ویزای نروژ

ویزای نروژ

تماس بگیرید

ویزای شینگن فوری

ویزای شینگن فوری

تماس بگیرید

ویزای سوئد

ویزای سوئد

تماس بگیرید

پرسش و پاسخ

  • • آیا ویزای شنگن بصورت تضمینی و صد در صد صادر می شود؟

    خیر ، هیچ آژانس معتبری این ادعا را نمی تواند داشته باشد که صدور ویزای شنگن بصورت صد در صدی خواهد بود.

  • • آیا می توان انگشت نگاری انجام نداد ؟

    خیر، امر انگشت نگاری از لزومات صدور ویزا است و حتما انجام می گردد.

  • • آیا رعایت حداقل مانده حساب در گردش حساب واجب است؟

    بله ، در غیر این صورت می تواند از موارد رد شدن ویزا باشد.

  • • آیا تحویل سند ملکی الزامی است؟

    خیر ، بعضی از سفارت ها سند ملکی را جزو مدارک مورد نیاز در نظر نمی گیرند.

  • • آیا داشتن سابقه سفرهای خارجی در صدور ویزا موثر است؟

    بله، زیرا وجود لیبل در پاسپورت اگر به تعداد مناسب باشد نشان دهنده این است که مسافر، کثیرالسفر است.

  • • درصورت reject شدن ، مجددا چند مدت بعد می توان اقدام نمود ؟

    بهتر است حداقل 6 ماه فاصله زمانی برای اقدام مجدد در نظر داشته باشید.

  • • چه راه کاری برای صدور ویزا پس از reject شدن می توان پیشنهاد داد؟

    مدارکی که قبلا به سفارت ارایه شده و از طرف سفارت برای صدور ویزا مکفی نبوده است، در مراجعات بعدی باید نسبت به تکمیل و تقویت مدارک اقدام نمود.

  • • آیا تمامی مبالغ پرداخت شده برای صدور ویزای reject شده ، سوخت می گردد؟

    خیر پس از کسر هزینه های متعارف مابقی مبلغ عودت می گردد.


ویزای شینگن

برای شروع سفر های خارجی اولین نکته ای که باید در نظر داشت ، این است که در جریان قرار بگیریم که آیا ورود به کشور مقصد نیازمند صدور روادید هست یا خیر؟ ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست ؟

برای ورود به برخی از کشورها نیازمند تاییدیه آن کشور مبنی بر اجازه ورود هستیم که اصطلاحاً به این تاییدیه ، ویزا می گوییم . ویزا تاییدیه ای است که کاردار سفارت کشور مقصد به مسافر می دهد تا با تاییدیه وی، مسافر بتواند به آن کشور مسافرت نماید. این مورد را باید در نظر داشت که صدور ویزا به منزله ورود بی چون و چرای مسافر به کشور مقصد نیست . به هر دلیل منطقی ، پلیس مهاجرت و فرودگاه می تواند از ورود مسافر به کشور خودداری نماید.

ویزای شینگن ارزان

در ویزا مواردی چون ، انگیزه سفر ، مدت اعتبار ویزا، مدت اعتبار اقامت در کشور مقصد در آن نشان داده می شود.

ویزای شینگن

این مجوز به صور مختلف صادر می شود که آنچه که نهایتا به عنوان تاریخچه سفر یا همان TRAVEL HISTORY به کار می آید، نوع لیبلی آن است که به صورت برچسب در پاسپورت ها چسبانده می شود.

از زمانی که اتحادیه اروپا شکل و نزج گرفت ، این اتحادیه برای صدور ویزا به ناحیه این کشورهای متحد، اقدام به صدور ویزای شینگن می نماید .

ویزای شینگن ارزان

از آنجا که سطح رفاه و وضعیت اقتصادی مطلوب و اوضاع اجتماعی و فرهنگی بالایی دارد، مسافران مشتاق زیادی برای شروع سفر وجود دارند. از میان این مسافران بسیار، برخی هستند که تمایل دارند تا در این کشور ها اقامت گزینند. به همین دلیل ، ناحیه شینگن مقررات بسیار سختگیرانه و بعضاً انتخابی برای صدور و یا عدم صدور ویزا وضع نموده است.

رفع ریجکتی ویزای شینگن

کشورهای ناحیه شینگن عبارتند از : سوئد، لوکزامبورگ ، آلمان، اتریش ، لیختن اشتاین، فرانسه ، لیتوانی،  دانمارک، ایتالیا، پرتغال، اسپانیا، سوئیس، یونان ، آیسلند، فنلاند، استونی ، چک ، بلژیک، اسلوونی، اسلواکی، لهستان، نروژ، لتونی، مالت، مجارستان، هلند

ویزای شینگن

کشورهای ناحیه شینگن، برای عبور و مرور مرزی خود، قوانین یکسانی را وضع نموده اند.

در ویزاهای صادره ، علیرغم این که تمامی کشورها، همانند هم و یکپارچه هستند، محل ورود به این ناحیه ، کشوری است که ویزای آن اخذ شده است.

ویزای شینگن چیست ؟

مهلت زمانی که برای ورود به ناحیه شینگن تعیین می شود 90 روزاست و حتما در این بازه باید وارد این ناحیه شد.

ویزای شینگن ارزان

ویزا ، انواع گوناگونی دارد :

ویزای نوع آ یا ب : برای ورود زمینی و یا هوایی است و ادامه مسیر به سمت خارج این ناحیه . البته حداکثر زمانی را که می توان اقامت نمود پنج روز است.

ویزای شینگن

ویزای توع ث (C) اعتبار این ویزا تماما بسته به نظر سفارت است. این ویزا برای اهداف توریسم صادر می شود. تعداد دفعات مجاز به ناحیه شینگن به صورت یکبار ورود، دوربار ورود و یا چندین بار ورود است.

در بازه زمانی شش ماهه حداکثر مدت اقامت در ناحیه شینگن 3 ماهه است.

ویزای شینگن

نکته ای که باید در نظر گرفت این است که اگر نوع ویزای ما چندین بار ورود یا اصلاحا مالتیپل  باشد، اولین مقصد ما برای ورود به ناحیه شینگن باید به کشور صادر کننده ویزا باشد. اما در مرتبه های بعدی، هر کشوری که تمایل داشتیم می توانیم وارد شویم.

رفع ریجکتی ویزای شینگن

برای متقاضیانی که برای بار اول است که وارد ناحیه شینگن می شوند، ویزای یکبار ورود با مدت اقامت 15 روز صادر می شود. مدت اعتبار ویزا یک ماه است.

ویزای شینگن چیست ؟

آخرین نوع ویزا «د» است که برای اقامت بیش از سه ماه صادر می شود برای اهدافی چون تحصیل یا حتی مداوا و امور پزشکی

فاکتورهایی که می تواند در صدور ویزا اثر مثبتی داشته باشد عبارتند از سابقه سفر ، شرایط سنی و مدارکی که ارائه می دهید.

ویزای شینگن

به طور عام ، مدارک لازم  برای صدور ویزا عبارتند از:

  • پاسپورت های قدیمی که سابقه سفر شما مورد بررسی واقع شود.
  • اصل پاسپورت که از زمان شروع سفر حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • 2 قطعه عکس 3*4 رنگی با پس زمینه روشن ، تمام رخ
  • پرینت سه ماهه بانکی مربوط به سه ماه آخر که حداقل مانده مطلوبی داشته باشد.
  • سند تملک ملک به نام متقاضی
  • مدارک کاری و شغلی مسافر : لیست حق بیمه پرداخت شده که شامل نام و حقوق متقاضی باشد. کارت پرسنلی وزارتخانه و سازمان دولتی که در آنجا مسغول به کار است، نامه و گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارتی که اقدام برای صدور ویزای شینگن نموده اید که در آن سمت متقاضی، تاریخ اشتغال به کار، میزان درآمد، موضوع فعالیت شرکت ، کپی روزنامه رسمی موید سمت متقاضی، جواز کسب یا پروانه فعالیت ، برای پزشکان محترم، کارت نظام پزشکی
  • از مسافر چک تضمینی بانکی به ازای هر نفر از همسفران به عنوان ضمانت بازگشت اخذ می شود.

تمامی موارد فوق که قابلیت ترجمه به زبان انگلیسی داشته باشند، باید در دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی برگردان شود .

ویزای شینگن ارزان

ناگفته نماند، نیازی نیست که این ترجمه ها به تایید دادگستری برسد.

یک ماه پس از آن که برای تکمیل مدارک اقدام کامل صورت پذیرفت، زمان برای صدور ویزا لازم داریم.

پس از آنکه مدارک گفته شده تماماً آماده شد، زمانی برای مصاحبه حضوری تعیین می شود که همراه با انگشت نگاری خواهد بود. به خاطر داشته باشید که نحوه رفتار مسافر در سفارت در صدور یا عدم صدور ویزا می تواند تاثیر داشته باشد.

ویزای شینگن

نکته دیگری که می توان در نظر داشت این است که پدر خانواده مدارک کافی برای کل خانواده می تواند ارائه بدهد. برای مثال سند ملکی که به نام پدر باشد ، برای ارائه کفایت می کند.

رفع ریجکتی ویزای شینگن

برای دریافت ویزا ، لازم است که تور کامل خریداری نمود . منظور از تور کامل، پرواز ، واچر هتل و اقامت و سایر خدمات است.

ویزای شینگن چیست ؟

ضمانت بازگشت مسافر که پیش تر گفته شد، بصورت چک تضمینی بانکی و یا وجه نقد اخذ می شود که پس از بازگشت مسافران عودت می گردد.

رفع ریجکتی ویزای شینگن