ویزای اندونزی

90 روز اعتبار ویزا - قیمت از: 60 دلار
نام هتل درجه خدمات ۲ تخته (هر نفر) ۱ تخته (هر نفر) کودک با تخت کودک بدون تخت توضيحات






شما می توانید این تور را از طریق تلگرام به سایر دوستان خود معرفی کنید

ارسال به دوستان

دانلود این پکیج

دانلود

ویزای اندونزی

مدارک لازم جهت درخواست ویزای اندونزی

1- فرم مشخصات فردی از قبیل آدرس محل کار , نام محل کار , سمت شغلی , تلفن محل کار , تلفن منزل , شماره همراه

2- اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ برگشت (گذرنامه های قبلی)

3- واچر هتل

4- بلیت رفت و برگشت

5- مانده حساب بانکی لاتین با مهر شعبه / هر نفر بالای حداقل 10 میلیون تومان مانده

6- کپی شناسنامه از صفحات اول و دوم / کپی کارت ملی پشت و رو

7- 2 عکس رنگی زمینه سفید (جدید)

 قیمت ویزای عادی توریستی اندونزی ۱۴ روزه  برای هر نفر ۶۰ دلار میباشد.

قیمت ویزای فوری اندونزی ۱۳۰ دلار میباشد ( ۲۴ الی ۴۸ ساعته )

قیمت ویزای یکماهه اندونزی ۷۰ دلار میباشد .

تلفن : ۰۲۱۸۸۱۷۱۰۶۱

برای مشاهده تورهای بالی از اینجا وارد شوید 

قوانین و مقررات درخواست و صدور روادید (ویزا)

1- بهتر است صدور بلیط و رزرو هتل پس از صدور و دریافت ویزا انجام گیرد لذا هرگونه خسارت احتمالی به موجب عدم صدور روادید بر عهده مسافر می باشد.

2- مسئولیت چک کردن نام , نام خانوادگی , تاریخ اعتبار و نوع و محتویات ویزا در هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر خواهد بود.

3- ایجاد هرگونه تغییر در قیمت های ویزای اندونزی به موجب نوسانات ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از سوی سفارت بر عهده مسافر خواهد بود.

4- صاحب گذرنامه در صورت نیاز به حضور در سفارت باید در ایران باشد.

5- کنترل و چک کردن مدارک مسافر بر عهده آژانس مسافرتی درخواست کننده است.

6- داشتن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار بر عهده مسافر می باشد.

7- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامی است.

8- در ویزای گروهی اندونزی افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.

9- تمامی هزینه ویزا پیش از اقدام دریافت می شود.

10- ویزای تجاری تنها در ایام نمایشگاه اندونزی اقدام میشود.

11- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منظور پذیرش کلیه موارد بالا است..

انواع ویزای کشور اندونزی برای ایرانیان :

1.ویزا توریستی اندونزی

2.ویزا تحصیلی اندونزی

3.ویزا تجاری اندونزی

نکاتی در مورد ویزا توریستی اندونزی :

ویزای توریستی اندونزی از لحظه صدور دارای 3 ماه اعتبار بوده و مسافر پس از ورود به مدت 14 روز اجازه اقامت در کشور اندونزی را دارد.

مسافر با استفاده از ویزای توریستی اندونزی نمی تواند در این کشور به کار و یا تحصیل مشغول شود . هم چنین امکان تمدید ویزای توریستی نیز وجود نخواهد داشت.

اخذ ویزای اندونزی در سفارت تهران بین 7 تا 10 روز کاری زمان خواهد برد .

قیمت ویزا توریستی اندونزی  :

قیمت ویزا توریستی کشور اندونزی 60 دلار می باشد .

قیمت و روش و شرایط اخذ ویزای کشور اندونزی ( توریستی / کار / تحصیلی ) با هم تفاوت دارد لذا به منظور آگاهی دقیق از مبلغ ویزا با آژانس مسافرتی پلیکان پرواز آسیا در تماس باشید .

ویزای اندونزی